dilluns, 11 de novembre del 2013

Concurs de grafiti Saras Energia SA



PARTICIPA EN EL CONCURS DE GRAFIT QUE ORGANITZA SARAS ENERGIA SA


BASES

1.   Podran participar en el concurs tots aquells/es joves (de 16 a 35 anys) que visquin a la comarca del Garraf. Es podran presentar de manera individual o en grup. El grup, estarà integrat per un màxim de 3 persones.
2.   Cada participant (individual o en grup) podrà presentar fins a 2 esbossos inèdits. No s’admetran treballs de contingut violent, obscè, xenòfob, sexista o qualsevol altre tema que atempti contra la dignitat de les persones.
3.   Els esbossos originals seran presentats en format DIN A4, a color i en format horitzontal o vertical. Darrere s’haurà de posar el títol de l’obra i el pseudònim de la persona o grup. La tècnica i la gama cromàtica és lliure.
4.   Els esbossos s’hauran d’entregar personalment a l’Espai Jove de Sitges. En el moment d’entregar l’esbós, s’haurà d’omplir la butlleta d’inscripció que la podeu recollir a l’Espai Jove (tardes de dilluns a divendres de 17h a 21h, i matins de dimarts, dijous i dissabte de 10h a 14h). També podeu recollir la butlleta a l’estació de servei Saras 4010,  Sitges.

Espai Jove de Sitges
Estació de Servei Saras 4010 Sitges
C/Josep Soler i Tasis, 4
08870, Sitges
93 894 20 47
Pol. Ind. Mas Alba Eix 2
Parcel·la 12-14
80070 Sitges

5.   La temàtica del dibuix és: la bellesa a Sitges.
6.   La data límit d’entrega dels treballs és el 20 de novembre del 2013.
7.   Un jurat nombrat a l’efecte seleccionarà entre les obres presentades aquelles que consideri més innovadores, representatives i de major expressió artística conforme als criteris de creativitat, originalitat i qualitat. Podran ésser seleccionats fins a un màxim de 9 treballs.
8.   Els esbossos que hagin estat seleccionats i, per tant que hagin passat a la fase final, seran pintats pels seus autors a la paret frontal i/o lateral de l’estació de servei Saras 4010 de Sitges. Els dies en què es pintarà seran: dijous 28 de novembre de 9h a 22h, el divendres 29 de novembre de 9h a 22h i el dissabte 30 de novembre de 9h a 12h.
9.   El jurat decidirà les obres guanyadores el dissabte 30 de novembre, a les 14.00h es farà l’entrega dels premis.
10.      La mida final del dibuix serà de 4 metres d’ample per 4 metres d’alçada. L’estació de servei posarà a càrrec dels participants els materials necessaris i de seguretat per fer un dibuix d’aquestes mides. Es valorarà l’adaptació de l’esbós a les mides finals del dibuix.
11.  Els esprais seran proporcionats per la comissió organitzadora del concurs als artistes seleccionats per pintar les seves obres. Cada obra seleccionada constarà d’un màxim de 24 pots d’esprai per pintar.
12.  Cada participant adjuntarà una relació d’esprais necessaris per a la realització del dibuix en el moment de fer la inscripció. Si no els adjunta, serà un membre de l’organització qui seleccionarà els esprais segons l’esbós presentat. Podran utilitzar-se més esprais a part del que aporta l’organització.
13.  Seran motiu de desqualificació les següents situacions:
a.      La no correspondència de les obres amb l’esbós original.
b.      Realitzar l’obra fora de l’espai assignat.
14.  Premis:
a.      1r premi de 500€
b.      2n premi de 300€
15.      Els esbossos i treballs presentats quedaran en poder de l’organització i es podrà fer us dels mateixos amb els fins divulgatius que es considerin oportuns.
16.      Les obres seleccionades quedaran exposades a les parets de l’estació de servei el temps que es consideri oportú.

17.      La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. En acceptar les bases, els drets de les obres passen a pertànyer als organitzadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada