dimarts, 20 de setembre del 2016

TOTS SOM PALMERA TORTA: Concert homenatge a la palmera centenària de Sitges. 1904-2016


L'associació cultural La Palmera Torta repartirà trossos de la palmera centenària en un concert homenatge davant de la palmera "nova" de l'Ajuntament de Sitges.
 El proper divendres, 30 de setembre, després de les festes de Santa Tecla, l'associació cultural sitgetana La Palmera Torta retrà homenatge a la palmera centenària de la font de la rectoria de Sitges que va caure el passat 11 de gener després d'una forta ventada. Sota el lema "Tots som Palmera Torta" el col·lectiu sitgetà que fomenta la música en viu com a dret cultural de les persones, ha organitzat un concert davant de la nova i recta palmera plantada el passat mes de juliol i ha preparat un record amb trossos originals de la palmera "torta" per a tots els assistents a la festa.

A partir de les 20h i fins les 22h del vespre, tots els sitgetans i visitants que passin per la plaça de l'Ajuntament podran fer-se amb el record de la palmera i gaudir de la música del grup local Llørenz, amb el seu pop electrònic, i després amb la música dels novazelandesos Lawrence Arabia, que estan de gira per Europa presentant el seu nou àlbum "Absolute truth" (Flying Nun, 2016) i que amb referents com Nilsson i Paul McCartney s'han convertit en un dels secrets més ben guardats de la meravellosa escena de pop independent de les antípodes catalanes, Nova Zelanda. L'acte que és gratuït, comptarà també amb un mapping projectat sobre la nova palmera creat per l'artista americà afincat a Sitges, Andrew Leek, així com una petita barra per menjar i prendre alguna cosa.

  

Informació pràctica:
  
Divendres, 30 de setembre 2016
Plaça de l'Ajuntament (Sitges)

De 20h a 22h. Gratuït.

Lawrence Arabia (Flying Nun, NZ)
Trio novazelandès de pop preciosista que està de gira per Europa presentant el seu darrer disc "Absolute Truth". www.lawrencearabia.com

+ Llørenz
Grup sitgetà que assaja a l'Espai Jove de Sitges format per Hanne Forgaard, Xavi Gázquez, Jordi Ràfols i Gerard Gómez. www.llorenz.eu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada