dimarts, 21 de març del 2017

ETS ATÍPICS? IDEES JOVES, GRANS PROJECTES


Seleccionem 20 joves d'entre 18 i 29 anys residents a Catalunya que vulguin posar en marxa idees amb impacte positiu.

Atípics està valorat en més de 18.000€ per persona i està finançat íntegrament pel SOC, el Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya, a través de la Garantia Juvenil. I també podràs ser un dels 10 guanyadors d'un premi de 3.000€ per invertir en la teva idea. A més, podran desenvolupar una campanya de crowdfunding per aconseguir finançament addicional i donar difusió al projecte.

Et beneficiaràs de 7 mesos d'acompanyament intensiu amb el qual aconseguiràs construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb més garanties d'èxit.

Dóna vida a la teva idea, milloraràs el teu món. Es poden presentar idees que encara no s'hagin engegat (bold idea, pla de negoci, prototip, etc.) i de llarg recorregut. Poden ser de qualsevol àmbit i dimensió, i tampoc ens importa la forma jurídica que adoptin una vegada es posin en marxa. Això sí, tindran prioritat idees amb impacte positiu.

Per presentar les candidatures, els interessats han d'emplenar el formulari que trobaran en Vull participar-hi i enviar-nos un vídeo de 2-3 minuts, via WeTransfer a info@atipics.cat, en el qual ens parleu de vosaltres i la vostra idea, abans del 12 d'abril de 2017 a les 23:59h.

El programa està finançat íntegrament pel SOC, el Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya, a través de la Garantia Juvenil. A més, compta amb el suport de Bankia.

Tota la informació a www.atipics.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada