dijous, 5 de juny del 2014

Has deixat d'estudiar i no trobes feina perquè et falta experiència?

Apuntat al Fórmula Jove i aprèn Hostaleria i Comerç



La Regidoria de Joventut i el CIES Nivell 10 impulsen el programa Fórmula Jove que promou l'Agència Catalana de Joventut amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral i l'adquisició d'experiència a joves de Sitges i de la comarca amb baixa qualificació en la formació.


El programa, que també compta amb la col·laboració tècnica del Consell Comarcal del Garraf contarà d'una part teòrica i una pràctica directament en una empresa amb l'objectiu de formar els joves participants en el programa en els mòduls de Comerç i Marquèting, i Hostaleria i Turisme. Un cop finalitzat el curs, obtindran un diploma i el títol oficial de carretoner transplanter (mòdul bàsic) i el títol homologat en higiene alimentària.

El curs començarà el 25 de setembre i acabarà el mes de desembre.


Condicions per poder inscriure's al Fórmula Jove:
  • tenir entre 16 i 24 anys
  • ser de la comarca del Garraf
  • no estudiar ni treballar en el moment del curs
  • sense formació prèvia en hostaleria i turisme ni en comerç i màrqueting


Les persones interessades han de tramitar una preinscripció al CIES Nivell 10 o a l'Espai Jove. Posteriorment hauran d'assistir a una sessió informativa i superar una entrevista d'idoneïtat:
  • Nivell 10
    •  C/Gabriel Pallarés nº12 (Sitges)
    • Telèfons: 93 894 40 61 - 93 894 49 58
    • Correu electrònic: info@nivell10.cat
  • Espai Jove de Sitges
    • C/Josep Soler i Tasis, 4 (Sitges)
    • Telèfon: 93 894 20 47
    • Correu electrònic: espaijove@sitges.cat
Per a les pràctiques es compta amb a col·laboració de més de 700 empreses de serveis que es concentren principalment en el Gremi d'Hostaleria de Sitges, l'ADEG i diverses associacions de comerciants. L'alumnat podrà realitzar les pràctiques dels coneixements adquirits en la part teòrica del programa, amb 80 hores de pràctiques a l'empresa designada.

Fes clic en la pàgina web de l'Ajuntament de Sitges per a més informació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada