SERVEIS


AULES D'ESTUDI 

Amb l'objectiu de facilitar als estudiants un espai per estudiar amb tranquilitat i fer els seus treballs sense que ningú els molesti. Es tracta d'una iniciativa dirigida als estudiants per oferir-los l'oportunitat d'estudiar de forma individual o en grup, tots els dies de la setmana. Les aules disposen de sistema wi-fi per poder connectar-se a Internet i permetre la possibilitat de fer servir els ordinadors portàtils.


BUCS D'ASSAIG 

L'Espai Jove consta de dos bucs d'assaig per tal que els grups de música de joves de Sitges o els músics solistes puguin tenir un espai per assajar i desenvolupar la seva creativitat musical.SALES DE REUNIONS

Es cedeix a les entitats, associacions juvenil o grups de joves per tal que puguin mantenir reunions de manera puntual o periòdica. També es cedeix als joves per fer treballs en equip.


SALES POLIVALENTS

Espais que es poden cedir a les entitats o associacions per desenvolupar els seus projectes. També és on es desenvolupen les activitats organitzades per la Regidoria com els cursos de teatre, de cinema, converses en anglès, cursos de monitors, aules d'estudi obertes en èpoques d'exàmens, sala de tallers i de petits espectacles. Aquest és un espai obert a l'estudi, a la formació i a la creativitat.