dijous, 12 de febrer del 2015

La vilanovina Irene García és la guanyadora del Premi del 1r Concurs del Cartell de Prevenció pel Carnaval

La campanya de difusió inclou cartells, follets informatius, banderoles i altres materials de suport de gran format, com lones o pancartes, i es durà a terme a tot el territori del Garraf.


La jove vilanovina, Irene Garcia, ha rebut aquesta setmana passada el premi del 1r Concurs del Cartell de prevenció Carnaval 2015. La guanyadora va explicar, a l'acte celebrat a Can Cabanyes, que el seu disseny "vol transmetre un missatge positiu mitjançant les icones de les xarxes socials que més utilitzen els joves". La campanya de difusió que es farà amv la imatge inclou cartells, fullets informatius, banderoles i altres materials de suport de gran format, com lones o pancartes, i es durà a terme a tot el territori del Garraf. La proposta de Garcia es va presentar sota el títol, No tot s'hi val, i es va imposar davant les vuit propostes presentades.

El concurs s'ha portat a terme conjuntament per les regidories de Joventut dels ajuntaments i el Consell Comarcal del Garraf i té l'objectiu de prevenir sobre els riscos associats al consum de drogues, durant el Carnaval. El concurs estava obert a joves de la comarca o matriculats/des en un centre educatiu del Garraf, amb edat compresa entre els 18 i els 35 anys, ambdós inclosos.

Segons la consellera comarcal de joventut, "aquest concurs té per objectiu prevenir conductes de risc durant el període de Carnaval, una festa amb molta incidència al Garraf, i és el resultat de la feina conjunta amb les regidories de joventut de tota la comarca."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada